Okostelefon

Miért ne használd törötten Huawei telefonod?

A leggyakrabb probléma amivel szervizünk találkozik az a törött kijelzőjű telefon. A gyártók egyre nagyobb kijelzővel gyártják modelljeiket és a Huawei is ezeket a trendeket követi. Hiába a legfejlettebb Gorilla Glass üveg, a törés, repedés sokszor így is elkerülhetetlen. Sokan csak akkor hozzák el hozzánk sérült telefonjukat, amikor az már teljesen használhatatlanná válik.

Modelltől függetlenül a modern okostelefonok nem működhetnek megfelelően hosszú ideig, sérült kijelzővel. Mivel a kijelző a telefon legnagyobb részét képezi ez az első védelmi pont a külvilági szennyeződések ellen. A repedt Huawei kijelző lehetővé teszi, hogy a nedvesség és a por a sérüléseken keresztül az érzékeny belső alkatrészekéhez jusson és tönkre tegye őket. Olyan alkatrészek, mint az áramköri lap, az SSD, a RAM-chip könnyen meghibásodnak, ha nincs, ami gondoskodjon a megfelelő védelmükről. Ha ez megtörténik, akkor javításnál mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. A hibásan beszerelt, rossz minőségű utángyártott kijelző csak további bosszúsággal járhat és felesleges pénz kidobás lehet, de egyéb meghibásodásokhoz is vezethet.

A törött Huawei kijelző mihamarabbi javítását minden esetben bízza tapasztalt, korszerű javító eszközökkel rendelkező szervizre. Barátságos, jól képzett Huawei telefon szerviz csapatunk több mint 10 éve dolgozik elkötelezetten Ügyfeleink elégedettségéért. Hozd be hozzánk mobilod ingyenes állapotfelmérésre, és ha szeretnéd, mi pár óra alatt helyrehozzuk.Hívjon most!
Útvonalterv