Okostelefon

Porsche Design Huawei Mate RS

Csúcsteljesítmény a luxusosztályban. A Porsche Design Huawei Mate RS-t elegáns design jellemzi, amely példa nélküli számítási teljesítménnyel párosul a legújabb AI technológia segítségével.

A nemes stílus és a letisztultan lekerekített élek hangulata a sportautók aerodinamikáját idézi fel.

Az új csúcstechnikájú Leica tripla kamera játszi könnyedséggel készít éles és színhű képeket 40, 20 vagy 8 megapixeles felbontással, a legapróbb részletességgel – a hibrid zoom technológiának köszönhetően. Az erőfeszítésektől mentes használat a felhasználói élményre is kiterjed – a legújabb Android 8.1 Oreo operációs rendszer igényeit pedig a brutális Kirin 970 processzor + 6 GB RAM szolgálja ki, hogy minden zökkenőmentes és sima legyen.

A 256 gigabájtnyi integrált memória a legmagasabb specifikációjú Mate RS sorozat készülékénél biztosítja, hogy sosem legyünk tárhely szűkében, akár zenéinket, fotóinkat, akár videóinkat szeretnénk a készüléken tárolni.

A maximális vizuális élményt a 6 collos csúcsminőségű kijelző, az optimális hangélményt a felső kategóriás Dolby Dual hangszórók biztosítják.

Hogy a nagy teljesítmény ne menjen az üzemidő rovására, a 4000 mAh-s akkumulátort 30 perc alatt kapacitásának 58%-ára tudjuk feltölteni akár kábellel, akár vezeték nélküli gyorstöltéssel.

Hívjon most!
Útvonalterv